
برخی عوامل خوراکی در ایجاد آکنه و جوش صورت نقش دارند اگر می خواهید از پوستتان در برابر جوش محافظت کنید بهتر است از مصرف انواع مواد غذایی مانند مغزها، شکر و سویا پرهیز کنید. اغلب متخصصان میگویند دلیل جوشزدن دقیقاً مشخص نیست اما برخی خوراکیها معمولاً موجب جوشزدن بیشتر میشوند. در ادامه این مطلب برخی از این خوراکیها را برمیشماریم و نیز جایگزینی برای آنها ارائه خواهیم کرد. مغزها: احتمالاً دلیل آنکه مصرف مغزها باعث جوش زدن میشود میزان زیاد امگا-۶ آنهاست. همه مغزها دارای اسیدهای چرب امگا۳ و امگا۶ است که برای سلامت بسیار ضروری است. اسیدهای امگا۳ ضد التهاب و امگا ۶ التهابزا هستند. از آنجا که جوش زدن فرآیندی التهابی است میتوان به سادگی نتیجه گرفت که مغزهایی که مقادیر امگا ۶ بیشتری دارند میتوانند احتمال جوش زدن را بیشتر کنند. گردو و بادام از جمله چنین مغزهایی است. بادام زمینی و ...
نمایش کامل مقاله