
عسل از قدیم الایام برای درمان انواع عارضه ها توسط متخصصین طب سنتی تجویز شده است. اما برخی افراد تصور میکنند با حرارت دادن عسل خاصیت آن از بین می رود و باید همیشه عسل را به صورت خام استفاده کنند، می خواهیم به بررسی این تصور غلط بپردازیم. یک متخصص طب ایرانی گفت: یکی از باورهای غلط طبی, سمی شدن یا از بین رفتن خواص عسل بر اثر حلشدن در آب جوش است, در مکتب طب ایرانی توصیه مستقیمی مبنی بر منع حرارت دادن عسل وجود ندارد. محمد عسکرفراشاه درباره عسل اظهار کرد: یکی از باورهای غلط طبی, سمی شدن یا از بین رفتن خواص درمانی عسل بر اثر حل شدن در آب جوش است. وی افزود: در مکتب طب ایرانی توصیه مستقیمی مبنی بر منع حرارت دادن عسل وجود ندارد, از سوی دیگر از ماءالعسل یا عسل مطبوخ (جوشانده) در کتب متعددی در بحث ...
نمایش کامل مقاله